Styrk dit indre lederskab – og bliv skarpere på at skabe det, du ønsker

  • 1:1 coaching
  • Trænger du til at føle dig mere styrket i dine valg og handlinger? Eller til at skifte fokus? Føle dig mere balanceret?
  • Hænger du fast? Siger du ofte “jeg ska’ bare lige…”og så bliver det ikke anderledes?
  • Er der altid lige noget, der skal overstås før du virkeligt kan nyde livet?
  • Føler du, at du ‘bør’ noget andet end det, du gør? At det aldrig rigtig liiige er helt som det kunne/burde/skulle være? På flere områder?
  • Mæker du, der er noget, som banker på?
  • Som om der er kompetencer, ideér, der gerne vil se dagens lys – men du ved måske ikke lige hvordan?
  • Samtale, coaching kan være en direkte vej til nye muligheder og personlig transformation. Du kan få spot på, hvor du skal sætte dit næste skridt. Og hvordan du kommer videre. Du kan få sparring og feedback uanset om det gælder faglig kompetenceudvikling eller mere personlig udfoldelse. En samtale kan være forløsende og udviklende og være medvirkende til en ny retning.

Spot lyset  –  dyk ned under overfladen

Få øje på lyset for enden af skinnerne. Udvikling og transformation handler ikke kun om at ændre sig og finde på nyt. Men måske lyse på det, der allerede er – men er glemt. Det, der ikke altid lige er til at få øje på fordi det ligger for fjernt. Sæt spot på dig selv i den situation, du er i. Hop ud i bølgerne – med tillid og tålmodighed. Mulighederne sejler ofte rundt omkring os, uden vi fanger dem.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale på se@encompass.dk

Testimonials

JEG ER BEGYNDT AT MEDITERE HVER MORGEN - HVILKET JEG KLART KAN ANBEFALE!

"Stress er desværre et fænomen, som er alt for udbredt i de fleste organisationer. Erhverv Grenaas medlemsvirksomheder har haft fornøjelsen af Susanne Ebbesøs kyndige indføring i stress og mental sundhed. En god blanding af den teoretiske baggrund, cases og praktiske øvelser gav os en rigtig værdifuld inspiration til det videre arbejde med stress og sundhed. Personligt har det resulteret i, at jeg er begyndt at meditere hver morgen – hvilket jeg klart kan anbefale!”

Dennis Friis Thaagaard

Bestyrelsesmedlem, Erhverv Grenaa

Som foredragsholder og facilitator

Jeg synes at du var vildt skarp! Relevant, en fremragende oplægsholder at lytte til og meget nærværende i din udstråling. Det må jeg sige!

Elisabeth Bertelsen

Konceptansvarlig, Officelab

Susanne formidler kompliceret viden i øjenhøjde på en effektiv og forståelig måde. Hendes oplæg skaber lyst til at få endnu mere indsigt på området og lære mere om sig selv. Hun er erfaren og kender sit stof indgående. Jeg giver Susanne mine bedste anbefalinger⭐⭐⭐⭐⭐

Tenna Holdorff Christiansen

Direktør og ejer, ReColletor

Fremragende indlæg som gav mig gode refleksioner omkring vigtigheden af mental sundhed, såvel på jobbet som privat.

Jørgen Due

Direktør, Due Jensen Management

Som deltager er man i de bedste hænder. Man bliver inddraget, udfordret og skubbet tilpas til. Susanne er en nærværende og yderst kompetent formidler. Hun leverer sine budskaber med stor indsigt og varme. 

Janni Kikkenborg Rossel

Inspirator og HR ansvarlig, Officelab

Inspirerende og motiverende oplæg. Mange relevante pointer. Man får lyst til at bruge de input, man får. 

Katrine S. Eilertsen

Region Syddanmark

Meget nærværende formidlet på en levende og inddragende måde. Du havde gode konkrete eksempler på hvordan stress kan opstå, og det var spændende at prøve mindfulness. 

Mathilde

CGI Danmark

Et inspirerende oplæg og god energi. Oplægget giver stof til eftertanke med emner og redskaber alle kan forholde sig til og trække direkte ned i sin hverdag. Både på arbejdet og privat. 

Rikke Pedersen

Jobcenter Silkeborg

Det var den bedste og mest inspirerende og nærværende workshop, som satte rammerne for arbejdet med kommunikationsveje i vores afdeling fremvoer. Kan varmt anbefales. 

Line Keiding Petersen

Business Manager, RAMBØLL

Susanne er en nærværende og dygtig formidler. Hun er faglig kompetent og formår at gøre stoffet relaterbart suppleret og understøtte af øvelser. Hun har en meget behagelig stil, der åbner op for og involverer deltagerne og giver plads til dialog og spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale Susanne.

Mette Dahl Mikkelsen

Regionschef, Master Danmark

Jeg var helt vild med din gode udstråling, positive attitude og stærke formidlingsevner. Det var fedt, at du ikke var bleg for at bringe dig selv i spil og komme og med eksempler fra dit eget liv. Du er super god til at fornemme dit publikum. 

Tina Skiffard

Partner, Voksverk

Susanne formidler skarpt og indlevende, og man mærker tydeligt, at hun ligger inde med stor viden på området. Hun formår at tale til og med deltagerne med en skøn blanding af faglig kompetence, empati og humor.  Lynhurtigt skaber Susanne et positivt og trygt læringsrum, hvor der er plads og mod til fordybelse og selvindsigt i egne mønstre og mørke skygger. (Deltog i miniworkshop om skyggesider)

Jette Hoffmann -Rasmussen

Udviklingskonsulent og underviser

Sindsygt spændende oplæg om hjernen, stress og hvad man selv kan gøre. God kombination mellem teori og how to. Virkelig god udstråling, energi og indsigt. Du kender dit stof og din passion for området skinner altså tydeligt igennem. 

Julie Moss

Stifter og partner, Voksverk

Budskabet går rent ind. Jeg oplever Susanne Ebbesø som en meget nærværende og levende oplægsholder. Hun er god til at fastholde publikums opmærksomhed, og jeg er efter hver gang gået hjem og følt mig beriget og klogere på nogle spændende emner. Hun formidler indholdet på en jordnær måde, hvor hun krydrer det med eksempler og humor. 

Anette Thøgersen

Arkitekt, New Interior

Mindfulnessforløb - undervisning

Dine mange spændende, inspirerende og lærerige teoretiske oplæg har været helt fantastiske at overvære. Som deltager på kurset havde jeg en fornemmelse af, at du talte til lige netop mig, fordi der var så mange emner og pointer, jeg kunne genkende fra mit liv. Der var så mange gode budskaber og lærerige indsigter, som jeg kan bruge fremadrettet.

Meditationerne har også været rigtig gode. Jeg har nydt at slappe af, blive mere bevidst om min vejrtrækning, forsøge at være tilstede og mærke min krop.

Louise

Lystrup

Du er en super god underviser/formidler med en blød og behagelig stemme :).

Charlotte

Lystrup

Det har virkeligt været en øjenåbner for mig. Jeg har været meget glad for mit mindfulness forløb med Susanne. Jeg har i forløbet dagligt forsøgt at inddrage mindfulness og meditation i min hverdag. Der har været små opgaver at arbejde med, som virkelig har været en øjenåbner for mig. Jeg er blevet opmærksom på, hvor meget og tit jeg dømmer folk, i stedet for at have et åbent sind og mere acceptere tingene som de er.
Meditationen har været en øvelse i nærvær for mig og været godt at praktisere.

Inge

Aarhus

Du er en forrygende træner på alle måder. TAK. God afveksling, god motivator, smittende engagement og gode opfølgende mails med teori og henvisninger.

Trine

Lystrup

Dejligt forløb med mange guldkort, som jeg kunne bruge 🙂

Helle

Lystrup

Jeg synes, at det var et fantastisk kursus forløb, hvor teori og praksis blev forenet på en god og forståelig måde. Så kombinationen af teori, mindfulness og yoga fungere virkeligt godt.
Det var godt med en forståelse for de mekanismer, som kører helt automatisk i krop og hoved. Samt læringen i at acceptere dette som en del af mig og ikke noget forkerthed. Og ikke mindst bevidstheden om at jeg både har et hoved og en krop som hænger sammen J.
Og hvor havde jeg det altså godt hver onsdag aften – den tilstand savner jeg.

Lene

Elev v. Lystrup

Tusind tak, Susanne. Du har været en rigtig god mester. Jeg har lært - langt oftere end tidligere - at tackle livet med større ro, kærlighed og venlighed. Det har også i højere grad lært mig at leve livet, som det nu engang er. Det er kræver disciplin at vedligeholde og mestre læringen. Jeg øver mig (næsten) hver dag, fordi jeg ved, at det giver så meget igen. 

Hanne

Aarhus

Jeg har i 2016 deltaget i et mindfulnesskursus med Susanne Ebbesø under foreningen SIND.
Jeg havde ikke meget viden om mindfulness inden jeg startede, men var interesseret i at lære om det pga. en længere årrække med stress. Kurset har betydet meget for mig, og min måde at håndtere egen stress på. Jeg synes, jeg har lært bedre at styre følelser og tanker, så jeg ikke så ofte som før lader mig blive kørt ”nedad” i en dårlig tankespiral. Via meditation har jeg fået en meget større bevidsthed om, at jeg har en hel krop, og ikke kun en hjerne med tanker, der løber af med mig. Det har givet mig mere ro, samt en forståelse for, at rolig vejrtrækning betyder meget for mit stressniveau.

Jeg synes Susanne er meget dygtig til at lære en teknikkerne i mindfulness, samt sætte ord og forklaringer på de spørgsmål, der naturligt opstår i en læreproces. Og det gode er, at hun kan gøre det uden, at det kommer til at føles selvhøjtideligt.

Tina

Risskov

Mindfulnessforløbet har åbnet en ny verden for mig. Det har givet mig en indre ro, og jeg har fået værktøjer til at få mere kontrol over mine tanker, så de ikke fylder så meget. Jeg hr lært at være mindre kritisk overfor mig selv og andre og i højere grad acceptere hvordan jeg har det. 

Helle C

Aarhus

Vigtigst af alt så fik jeg via øvelserne et redskab til at skabe ro inden i, når tanker begynder at fylde. Jeg deltog i foråret 2016 i et 8-ugers mindfulness forløb hos Susanne Ebbesø. Det var mit første møde med mindfulness, så jeg var både spændt og uvidende om, hvad der ventede. Gennem øvelser og samtaler blev jeg langsomt opmærksom på, hvor meget jeg egentlig kører på autopilot. Susanne fik mig til at være opmærksom på nu´et, stoppe op og nyde. 

Kamille

Aarhus

Kontakt encompass

Susanne Ebbesø
Lyshøjen 2, 8520 Lystrup
se@encompass.dk
tlf. +45 2990 3569

Share This