Styrk den mentale sundhed i din virksomhed

Kom stress i forkøbet med dette foredrag og hør hvordan I med små ændringer, kan skabe store forandringer. Få på en levende måde konkrete redskaber til, hvordan I styrker den mentale sundhed og det gode fællesskab. Alle foredrag bliver skræddersyet præcist til jer. Encompass tilbyder foredrag både live og digitalt.

Styrk den mentale sundhed - og boost glæden og motivationen

Få et boost glæde og motivation. Foredraget tager udgangspunkt i, hvordan den enkelte med få ændringer kan skabe store forandringer til det fællles bedste.

I får på en levende og energisk måde konkrete redskaber til, hvordan I styrker mentale sundhed, booster energien og det gode fællesskab. Alle foredrag bliver skræddersyet præcist til jer. Encompass tilbyder foredrag både live og digitalt.

“Susanne giver på en energifyldt måde fagligt input og brugbare værktøjer. Alle lytter med, da hun gør emnet levende, nærværende og interessant.”
Jesper Vernegaard,

Vicedirektør, Djurslands Bank

Efter et foredrag er I klar til at

R

Skabe vigtige hjernepauser i en hektisk hverdag

R

Bruge viden om hvordan hjernen fungerer og hvorfor I handler, som I gør

R

Bruge mentale gearskift til bedre trivsel og samarbejde

R

Skyde stress og arbejdspres til hjørne

R

Punktere dårlige vaner og mønstre

R

Forstå den kollega, du/I er uenige med

Live eller digitalt?

Hos Encompass har du mulighed for at deltage i foredrag både fysisk og digitalt – alt efter behov. Er du i tvivl om hvilken version, du skal vælge, får du et lille overblik over fordelene her

   Online foredrag

  • Du sidder hjemme eller på din arbejdsplads og deltager
  • Foredraget er Coronasikret
  • Du kan deltage selvom du er syg eller i karantæne

   Live foredrag

  • Der er direkte interaktion med øvelser og dialog
  • Du får en oplevelse sammen med dine kolleger
  • Umiddelbar respons og mulighed for debat

Andre siger

“Fremragende indlæg som gav mig gode refleksioner omkring vigtigheden af mental sundhed, såvel på jobbet som privat.”

Jørgen Due
Direktør, Due Jensen Management

“Jeg synes at du var vildt skarp! Relevant, en fremragende oplægsholder at lytte til og meget nærværende i din udstråling. Det må jeg sige!”

Elisabeth Bertelsen
Konceptansvarlig, Officelab

Susanne er en nærværende og dygtig formidler. Hun er faglig kompetent og formår at gøre stoffet relaterbart suppleret og understøtte af øvelser. Hun har en meget behagelig stil, der åbner op for og involverer deltagerne og giver plads til dialog og spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale Susanne.”
Mette Dahl Mikkelsen
Regionschef, Master Danmark

“Susanne formidler skarpt og indlevende, og man mærker tydeligt, at hun ligger inde med stor viden på området. Hun formår at tale til og med deltagerne med en skøn blanding af faglig kompetence, empati og humor. Lynhurtigt skaber Susanne et positivt og trygt læringsrum, hvor der er plads og mod til fordybelse og selvindsigt i egne mønstre og mørke skygger.”

Jette Hoffmann Rasmussen
Udviklingskonsulent og underviser

“Foredraget gav os en værdifuld inspiration til det videre arbejde med stress og sundhed. Det var en god blanding af teoretisk baggrund, cases og praktiske øvelser. Personligt har det resulteret i, at jeg er begyndt at meditere hver morgen – hvilket jeg klart kan anbefale!”
Dennis Friis Thaagaard,

Erhverv Grenaa

“Foredraget rammer plet i forhold til vores proaktive arbejde med mental sundhed.”
Mads Møller Pedersen,

Adm. direktør RIT a/s